Boerderijkeuken

Overweegt u een boerderijkeuken te installeren? Bij Rolan Keukens zijn we gespecialiseerd in het creëren van uw ideale keuken. Een boerderijkeuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en stevige details die zorgen voor een zowel klassieke als robuuste look. Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we bij Rolan Keukens altijd maatwerk bieden. We staan klaar om samen met u het ontwerp van uw perfecte boerderijkeuken te realiseren.

 

style keuken japandi

Kenmerken van een boerderijkeuken

De essentie van een boerderijkeuken is het rustieke karakter. Combineer de warmte en uitnodigende sfeer van een traditionele keuken met kenmerken zoals een dik werkblad, minimalistische handvatten en gladde afwerkingen. Een frequent element in een boerderijkeuken is het kookeiland, dat niet alleen elegantie toevoegt, maar ook extra ruimte voor zitten en werken biedt.

 

japandi stijl keuken
keukens japandi op maat laten maken
Japandi keueken inspiratie
keukens laten maken

De vakman vind je in de details

Hoogwaardig hout speelt een cruciale rol in een boerderijkeuken. Bij ons vindt u enkel massief hout van topkwaliteit, perfect te combineren met beton of roestvrij staal.

 

Volledig uitgeruste boerderijkeuken met een robuust randje

Als fabrikant van houten keukens biedt Rolan Keukens niet alleen keukenkasten en -meubels van hout, maar ook alle overige elementen die nodig zijn om een boerderijkeuken met een robuust randje samen te stellen. Overweeg bijvoorbeeld landelijke keukenkastjes met houten paneeldeuren te mixen met betonnen werkbladen, roestvrijstalen kranen of een donkere tegelachterwand voor de juiste mix van robuust en landelijk.

Doordat we beschikken over een eigen werkplaats, controleren we de productie en kwaliteit van uw keuken volledig zelf. Deze aanpak biedt u maatwerkopties tot in de kleinste details. We gebruiken bovendien duurzame materialen die een stootje kunnen verdragen, zodat uw boerderijkeuken lang meegaat. Onze op maat gemaakte keukens zijn een ware investering die direct karakter aan uw ruimte geeft.

Op maat gemaakte boerderijkeuken met robuuste materialen

Zoekt u inspiratie voor uw keukeninrichting? U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. U kunt ook direct een offerte aanvragen of een persoonlijke afspraak maken om uw vragen en ideeën te bespreken. Wij ondersteunen u graag bij het ontwerpen van de boerderijkeuken van uw dromen, en bieden een scala aan mogelijkheden. We laten u zien dat er meer mogelijk is dan u misschien denkt! Met ons brede aanbod aan materialen, afwerkingen en accessoires krijgt uw nieuwe keuken precies die robuuste, landelijke look waar u naar verlangt!