Houten keuken industrieel landelijk

De industriële landelijke keuken; de perfecte keuken voor als u de stijl mooi vindt, maar geen complete industriële keuken wilt. U denkt er misschien niet zo snel aan, maar deze twee verschillende stijlen maken een fantastische combinatie.

Bij de industriële landelijke keuken heeft de landelijke stijl de leiding, maar wordt deze samengevoegd met industriële elementen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Massief eikenhouten frontjes met zwarte metalen handgrepen.

  • Lampen van robuust metaal.

  • Houten tafel met zwarte metalen poten.

  • Zwarte keukenkraan.

  • Industriële barkrukken.

Door deze stijlen te combineren maak je de keuken iets warmer en zachter.

Qua kleuren kom je bij deze stijl snel bij zwart, grijs of donkerblauw. Accenten met goudkleur geeft je keuken een chique uitstraling.

Eikenhouten keuken

In de landelijk industriële keuken wordt dus veel gebruik gemaakt van hout. Een populaire keuze daarvoor ik eikenhout, dit is omdat eikenhout veel voordelen biedt.

Allereest geeft het hout uw landelijke industriële keuken een warme, knusse sfeer.

Eikenhout is daarnaast ook enorm duurzaam. Het is een sterk materiaal waardoor u jarenlang kunt genieten van uw houten keuken. Eikenhout is ook goed bewerkbaar wat voor veel mogelijkheden zorgt.

Rolan Keukens

Maak van de landelijk industriële keuken het hart van uw huis!

Voor uw landelijk industriële keuken komt u naar Rolan Keukens. Onze deskundige vakmensen staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Om inspiratie op te doen bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is gevestigd op de Kruisboog 2 in Veenendaal.