Industrieel - Rolan Keukens

Waarom een houten keuken van rolan keukens?

De warmte van het hout, welke wij kunnen behandelen in vele verschillende tinten, kan worden gecombineerd met het stoere van staal, natuursteen en beton. Wij kunnen het eikenhout ook extra borstelen voor een mooie verweerde en doorleefde uitstraling van het hout.

Deze robuuste materialen dienen als echte eyecatchers in de ruimte. Een kenmerkend element voor de industriële keuken zijn industriële keuken kasten van staal en eikenhout gecombineerd.

De vakman vind je in de details

Bij Rolan Keukens hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van hoogwaardige keukens.

robuuste kasten

Een kenmerkend element voor de industriële keuken zijn industriële keuken kasten van staal en eikenhout gecombineerd. Deze kasten creëren een ruwe en stoere industriële look in uw eiken houten robuuste keuken.

 

Stalen regalen

Ook past er in deze stijl prachtige stalen regalen met open vakken met eiken houten legplanken. Dit geeft uw industriële keuken een luchtige maar stoere uitstraling. Dit kan zowel aan de wand als aan het plafond, bijvoorbeeld boven een eiland. Tussen de kasten kunnen wij zowel houten als stalen staanders plaatsen.

Keuken Barneveld

Keuken Ewijk

Binnenkort uw gloednieuwe ROlan keuken

Wij denken graag met u mee over de opties voor uw nieuwe droom keuken.

Werkblad

De eiken houten keuken met een prachtig donker werkblad. Ik zie hem voor me, u ook? Uw keuken zal een echte eyecatcher zijn door de donkere kleur van het werkblad in combinatie met het massief eiken hout keukenblok. Een unieke keuken door uw eiken ontwerp en ideeën. 

Een eikenhouten meubel van Rolan Keukens.

Past een industriële look helemaal bij u en uw interieur? Rolan Keukens maakt met liefde de industriële massief eiken houten keuken die bij u en uw interieur past.

Bent u op zoek naar een industriële eiken houten keuken op maat, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw industriële keuken van massief eiken hout te ontwerpen. Uw industriële eiken houten keuken besteld? Dan gaan wij voor u aan het werk in onze eigen werkplaats. Hoeveel ambacht wilt u, in uw industriële eiken houten keuken?