Landelijke keukens met stijl

Landelijke eiken houten keuken ‘Puur hout in combinatie met warmte en functionaliteit’ dat zou uw wens kunnen zijn van een  prachtige eiken houten keuken van Rolan Keukens.

Landelijke keukens

Waarom een houten keuken van rolan keukens?

Een landelijke eiken houten keuken is netjes, sfeervol en gezellig. Het is een keuken die er wel netjes uitziet maar toch niet zo strak als de moderne en minimalistische keuken.

Uw keuken kan door Rolan Keukens naar uw wensen en uw smaak gemaakt worden. De massief eiken landelijke keuken zal dan uniek zijn en in geen ander huis te vinden zijn.

Keuken Alkmaar

Bekijk de gehele keuken ->

Keuken Woudenberg

Bekijk de gehele keuken ->

Keuken Dedemswaard

Bekijk de gehele keuken ->

De vakman vind je in de details

Er zijn veel verschillende soorten en stijlen landelijke eiken keukens. Een paar dingen hebben ze gemeen. Bepaalde items mogen niet ontbreken in uw landelijke eiken houten keuken.

de schouw

Een echte landelijke keuken heeft meestal een schouw. Een plek waar vroeger werd gekookt op open vuur. Deze schouw kan heel mooi afgewerkt en behouden worden in een landelijke eiken houten keuken. Of je kiest voor een mooie landelijke afzuigkap, deze mag best duidelijk aanwezig zijn in uw landelijk eiken houten keuken.

Losstaand fornuis

Hoewel u natuurlijk ook op een inbouw kookplaat kunt koken, hoort in een landelijke keuken eigenlijk een mooi vrijstaand (gas)fornuis te staan. Tegenwoordig bestaan er ook prachtige vrijstaande inductiefornuizen.

Een elektrische kookplaat

Het landelijke gecombineerd met het moderne elektrische koken. Een fornuis kan best groot zijn, zeker als je de ruimte daarvoor hebt. Bij zo’n groot fornuis denk je meteen aan heerlijke taarten, cakes en ovenschotels. Met zoveel mogelijkheden ontstaat een prachtige combinatie voor uw landelijke massief eiken houten keuken.

De spoelbak

Een grote aan de voorkant uitstekende spoelbak van natuursteen, beton of keramisch is ook prachtig bij deze landelijke eiken keukens, wij kunnen de onderkast onder deze spoelbak er mooi passend onder maken.

Houten keuken landelijk

Een houten keuken straalt landelijkheid uit. Echt eikenhout is goed te combineren met vrijwel elke achtergrond kleur en straalt kwaliteit en degelijkheid uit. Houten keukens zie je vaak terug komen in een landelijke interieurstijl. Een houten keuken kan je mooi combineren met steen, hout, en ijzer of aluminium. Landelijk combineren met moderne elementen zorgt voor een balans in een interieur. 

Landelijke houten keuken

Een landelijke houten keuken straalt warme uit en is gemakkelijk te combineren met andere materialen zoals natuursteen, beton, staal en composiet. Gezelligheid, warmte en comfort komen samen in stijl in een landelijke houten keuken. Rolan keukens kijkt naast de stijl ook naar de functionaliteit van de keuken. Iedere keuken is uniek, ontwerpen en maken wij op maat naar uw eigen wensen en ideeën. Een massief eiken landelijke keuken is heel goed te combineren met allerlei stijlen.

Houten landelijke keukens over de jaren heen

Een houten landelijke keuken beïnvloedt de uitstraling van je interieur enorm. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen verschillende landelijke keukens. Het gebruik van staal is bijvoorbeeld populair en creëert een robuuste uitstraling. Er kunnen dus veel keuzes gemaakt worden op het vlak van materiaal en kleur. 

Huiselijk gevoel met landelijke keukens

Wilt u een authentieke sfeer creëren? Ga dan voor mooi gevormde elementen die als eyecatcher fungeren. U kunt gebruik maken van veel hout in combinatie met natuurlijke elementen, massieve fornuizen en planken voor servies. Alles is mogelijk. Rolan Keukens vertaalt uw wensen door in een prachtig ontwerp en uiteindelijk uw droomkeuken. 

Een houten landelijke keuken bij Rolan Keukens

Bent u op zoek naar de ideale opstelling voor uw landelijke keuken? Zo zijn er veel keuzes bij Rolan Keukens. Zo kan u denken aan ruw geborsteld of geschaafd hout in combinatie met kasten en lades met of zonder greep. Onze eiken houten keukens worden gemaakt in onze eigen werkplaats. U kunt uw keuken helemaal naar uw wens aanpassen. Precies naar uw stijl. Uiteraard helpen wij u daar graag bij. Informatie aanvragen doet u eenvoudig via ons contactformulier.