Moderne landelijke keuken met eiland

Een landelijke keuken maar dan net even anders. Door een vleugje van de moderne stijl toe te voegen wordt er rust gecreëerd. De keuken krijgt een open en ruimere uitstraling doordat er minder tierelantijntjes aanwezig zijn. De moderne stijl komt verder terug in de keuken door het gebruik van greeploze eikenhouten keukenkasten en stoere accessoires.

Waarom landelijke keuken die modern is en uitstraalt?

In de landelijk moderne keuken wilt u natuurlijk ook gebruik maken van moderne functies. Een zwarte Quooker kraan met kokend water staat stoer in de keuken en is praktisch. Door de spoelbak op de kleur van de kraan af te stemmen krijgt de keuken een extra strak detail.

De landelijke stijl komt terug in de keuken door het gebruik van eikenhout. Door het warme karakter van het hout krijgt de keuken sfeer. Gebruik het hout bijvoorbeeld voor de frontjes of het werkblad. Door eikenhout in de keuken te verwerken wordt deze ook nog duurzaam! Eikenhout is namelijk een sterk materiaal waardoor uw keuken gerust een stootje kan hebben.

De vakman vind je in de details

Eiken houten keukens zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en stijlen. Er een aantal items die niet mogen ontbreken in uw keuken afhankelijk van uw stijl.

Keukeneiland

Een populaire optie wat betreft de keukenopstelling is een keuken met eiland. Hiermee voegt u extra functionaliteit toe doordat u meer werkplek hebt. Een ander groot voordeel is het stukje gezelligheid.

Een keukeneiland is een echte blikvanger en u zult snel merken dat dit uitnodigend werkt. Kom gezellig samen om te koken, te proosten of een spelletje te spelen. Het staat mooi om voor deze reden moderne barkrukken bij het keukeneiland te plaatsen. Zo wordt er met een eiland in de keuken een heuse woonkeuken gecreëerd.

U kunt er ook voor kiezen om op het eiland een kookplaat te plaatsen, zo maakt u er een kookeiland van. Met de technieken van tegenwoordig is het niet meer nodig om een grote afzuigkap erboven te plaatsen. Kookdampen kunnen afgevoerd worden door het ingebouwde afzuigsysteem naast de kookplaat, zo behoud je de open uitstraling van de moderne landelijke keuken.

Kleuren

Net zoals in de moderne keuken wordt er in de landelijk moderne keuken gebruik gemaakt van rustige kleuren.

Eikenhout met wit: Wit is misschien wel de populairste kleur voor in de keuken. Dit is niet gek want het creëert een frisse open uitstraling.

Eikenhout met zwart: super stoer! Dit geeft jouw keuken een nette en luxe look.

Om een kleurtje toe te voegen kunt u ervoor kiezen om de muur in de keuken een ander kleurtje te geven. Groen gaat goed samen met het hout en de keuken behoudt zo zijn natuurlijke stijl. Ook blauw is een mooi alternatief voor zwart, het is een wat minder harde kleur maar de keuken blijft stoer.

De landelijke moderne keuken past op deze manier in bijna elke woonstijl!

Benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact op met Rolan Keukens.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een moderne landelijke keuken verwelkomen wij u graag.

Neem contact op met Rolan Keukens of kom gezellig langs in onze showroom.

Hier kunnen onze keukenexperts antwoord geven op al uw vragen.

Rekening houdend met al uw wensen realiseren we samen uw droomkeuken.