Ronde keuken

Bent u van plan een ronde keuken aan te schaffen? Bij Rolan Keukens zijn we experts in het vormgeven van uw ideale keuken. Een ronde keuken onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, gecombineerd met stevige, robuuste details die een tijdloze en tegelijkertijd moderne uitstraling geven. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten bieden wij bij Rolan Keukens volledig op maat gemaakte oplossingen. We verheugen ons erop samen met u uw ideale ronde keuken te ontwerpen.

 

 

Japandi keueken inspiratie

Eigenschappen van een ronde keuken

Het hart van een ronde keuken kan worden omschreven als ‘rustiek’. Het brengt de gezelligheid en warmte van een traditionele keuken samen met elementen zoals stevige werkbladen, minimalistische handvatten en strakke lijnen. Een kenmerkend element van de ronde keuken is vaak het centrale kookeiland, dat elegantie toevoegt en tegelijkertijd functionele zit- en werkruimte biedt.

 

 

japandi stijl keuken
keukens japandi op maat laten maken
Japandi keueken inspiratie
keukens laten maken

De ronde keukens en de details

Essentieel voor de ronde keuken is het gebruik van kwalitatief hoogwaardig hout. Bij ons kunt u rekenen op massief hout van de beste kwaliteit, dat prachtig combineert met materialen zoals beton of roestvrijstaal.

 

 

Volledig uitgeruste ronde keuken met een moderne twist

Als fabrikant van houten keukens levert Rolan Keukens niet alleen de houten kasten en meubels, maar ook alle andere componenten die nodig zijn voor het samenstellen van een moderne ronde keuken. U kunt kiezen om typische landelijke kasten met houten paneeldeuren te combineren met betonnen werkbladen, roestvrijstalen kranen of een donkere tegelwand, wat zorgt voor een perfect evenwicht tussen modern en klassiek.

Met onze eigen productie faciliteiten beheersen we volledig de vervaardiging van uw keuken en daarmee de kwaliteit. Onze aanpak biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden tot in de fijnste details. Wij gebruiken sterke, natuurlijke materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, waardoor uw ronde keuken duurzaam en langdurig bruikbaar is. Onze keukens op maat zijn echt een investering die karakter en stijl aan uw ruimte toevoegt.

Op maat gemaakte ronde keuken met duurzame materialen

Bent u op zoek naar inspiratie voor het inrichten van uw keuken? Bezoek gerust onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u ook direct een offerte aanvragen of een persoonlijke afspraak maken om uw ideeën en wensen te bespreken. We zijn er om u te helpen bij het ontwerpen van de ronde keuken waar u altijd al van gedroomd heeft, met talloze mogelijkheden tot uw beschikking. Met ons uitgebreide assortiment aan materialen, afwerkingen en accessoires, zal uw nieuwe keuken de moderne, robuuste uitstraling krijgen die u wenst!