Stoere landelijke keuken

Denkt u erover na een stoere landelijke keuken te laten plaatsen? Bij Rolan Keukens helpen we u maar al te graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Een stoere landelijke keuken combineert natuurlijke materialen zoals hout met robuuste accenten. Zo krijgt de keuken tegelijkertijd een klassieke als een stoere uitstraling. Omdat we onze eigen werkplaats hebben, kunnen we bij Rolan Keukens bovendien altijd maatwerk leveren. We helpen u dan ook graag met het ontwerp van een stoere, landelijke keuken.

Elementen van een stoer landelijke keuken

Een stoere, landelijke keuken is eigenlijk in een woord samen te vatten: rustiek. Neem de warmte en gezelligheid van een typische landelijke keuken en combineer die met elementen als een dik blad, minimalistische grepen en strakke details. Een specifiek element dat vaak terugkomt in een stoere landelijke keuken is het kookeiland. Dit is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw keuken, maar zorgt ook nog eens voor extra zit- en werkruimte.

Kwalitatief goed hout is bovendien onmisbaar in een stoere landelijke keuken. Gelukkig bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij werken exclusief met massief hout van hoogwaardige kwaliteit. Dat hout laat zich mooi combineren met materialen als beton of roestvrijstaal.

De vakman vind je in de details

Eiken houten keukens zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en stijlen. Er een aantal items die niet mogen ontbreken in uw keuken afhankelijk van uw stijl.

Complete landelijke keuken met een stoer tintje

Als producent van houten keukens leveren we bij Rolan Keukens niet alleen houten keukenkasten en -meubels, maar ook alle andere elementen die u nodig heeft voor het samenstellen van een landelijke keuken met een stoer tintje. Denk aan gootstenen, werkbladen en fornuizen of kookplaten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om typisch landelijke keukenkasten met houten paneeldeuren te combineren met betonnen werkbladen, roestvrijstalen kranen of een donkere tegelwand. Zo kunt u precies de juiste balans vinden tussen stoer en landelijk.

Doordat we onze eigen werkplaats hebben, hebben we de productie van uw keuken en dus ook de kwaliteit helemaal zelf in de hand. Deze werkwijze geeft u ook de optie tot maatwerk, tot in de kleinste details. We werken bovendien met natuurlijke materialen die wel tegen een stootje kunnen. Zo zorgen we ervoor dat u eindeloos lang plezier heeft van uw stoere keuken met landelijke uitstraling. Onze maatwerk keukens zijn dan ook met recht een investering waar u trots op mag zijn, want ze geven de ruimte in één klap karakter.

Maatwerk landelijke keuken met stoere materialen

Wilt u graag wat inspiratie opdoen voor de inrichting van uw keuken? U bent meer dan welkom in onze showroom in Veenendaal. Natuurlijk kunt u ook meteen een offerte aanvragen of een persoonlijk gesprek inplannen om uw vragen en ideeën te bespreken. We helpen u graag om de stoere landelijke keuken van uw dromen te ontwerpen, waarbij we u alle mogelijke opties voorleggen. We vertellen u alvast dat er meer mogelijk is dan u denkt! Met ons uitgebreide aanbod materialen, afwerkingen en toebehoren krijgt uw nieuwe keuken precies die stoere, landelijke uitstraling waar u van droomt!