Iedere Rolan keuken is speciaal

Hoe gaat het proces van bedenken tot plaatsen van de keuken in zijn werk?

hoe gaan wij te werk?

Bij Rolan Keukens hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van hoogwaardige keukens.

Offerte aanvraag

U wordt warm van een prachtige massief eiken houten keuken van Rolan Keukens. U wilt hier graag meer informatie over. Hiervoor hebben wij een contactformulier. Hoe duidelijker u uw wensen omschrijft in het contactformulier, hoe beter wij u kunnen voorzien van de informatie waar u behoefte aan heeft. Aan de hand van deze informatie kunt u een keuze maken of u door wilt met het idee voor uw massief eiken houten keuken.

Persoonlijk gesprek

Aan de hand van uw keuze bent u uiteraard welkom om uw idee verder te komen bespreken bij Rolan Keukens in Veenendaal. Dit is tevens dé plaats waar wij uw massief eiken houten keuken maken. De eiken houten keuken worden hier met de hand en op maat speciaal voor u gemaakt.

3D schets maken

Aan de hand van het adviesgesprek en de gemaakte keuzes kunnen wij voor u een fotorealistisch ontwerp maken. Dit ontwerp kan gezamenlijk met de klant tijdens het gesprek worden uitgevoerd of onze keukenadviseur kan dit ontwerp later naar u doorsturen.  

Maken in de fabriek

Bij akkoord ontvangt u van ons één factuur. Deze mag u in drie delen voldoen.

50% binnen 2 weken na akkoord, dan wij gaan voor u uw apparatuur bestellen.
40% 3 weken voor de leverdatum.
10% bij het leveren en/of plaatsen van de keuken.

Levertijd

Vanaf uw akkoord op de offerte kunt u een periode verwachten van 8 – 12 werkweken tot dat wij uw keuken gereed hebben. Uiteraard stemmen wij dit met elkaar af zodat u uw keuken op het gewenste moment kunt (laten) plaatsen.