Rolan Keukens, creëren met passie. 

Een aantal jaren geleden begonnen wij met het maken van eiken houten meubels onder de naam Rolan Meubels. Door de jaren heen groeide dit uit tot een prachtig ambachtelijk en gepassioneerd bedrijf.

wie zijn wij?

Ons bedrijf groeide, het assortiment én personeel breidde uit. Wij merkten dat er een vraag is naar echt houten keukens die helemaal naar wens op maat gemaakt worden.

Er werd gebrainstormd hier moeten we wat mee… Zo ontstond het idee om Rolan Keukens op te richten. Intussen zijn wij tientallen mooie keukens verder. Een stukje Nederlands ambacht met korte lijnen en waar veel mogelijk is.

Waarom wij dit doen?

Wij hebben enorme passie voor echt hout in uw interieur. Iedereen die bij ons werkt heeft passie voor echt hout: van de telefoniste, ontwerpers tot de makers. De meeste klanten van ons hebben dit ook, en anders worden ze wel aangestoken door ons enthousiasme..

Hout is een natuurproduct! Dat leeft! Karakter heeft! En geeft een keuken qua materiaal zo veel meer beleving dan plastic…

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij dragen er zorg voor dat u een vast contactpersoon heeft. Dit zorgt voor u en voor ons voor korte lijnen.

Gerald aalbers

Verkoop en eerste aanspreekpunt

Ellen

Ontwerp keukens en interieur advies keukens 

Frans

De vakman en maker van uw keuken.

Op de teamfoto ziet u nog een aantal gezichten. Deze collega’s springen ook bij wanneer het nodig is om keukens te helpen bouwen en onze klanten op tijd te beleveren..

Zo heeft iedereen hier zijn eigen taak en kunnen wij uw keuken helemaal in eigen beheer bedenken, ontwerpen, maken, leveren en plaatsen.

Wij kunnen niet wachten tot we u van dienst kunnen zijn.