Moderne keuken van echt hout

Strakke keuken gemaakt met de puur natuurlijke materialen van echt hout! Een strakke keuken met een minimalistische uitstraling. Klinkt dat als uw wens? Dan maakt u bij Rolan Keukens een goede keuze.

Keuken Utrecht

Bekijk de gehele keuken ->

Keuken Amersfoort

Bekijk de gehele keuken ->

Keuken Culemborg

Bekijk de gehele keuken ->

Waarom een houten keuken van rolan keukens?

Moderne keukens zijn strak en tijdloos. Tot in de fijnste details afgewerkt. Hierin is weinig ruimte voor tierelantijntjes. De moderne keuken wordt dan ook snel als minimalistisch beschouwd. De lijnen zijn strak.
Hoge keukenkasten en een dun werkblad  van bijvoorbeeld marmer, graniet of composiet zorgen voor een strak en minimalistisch design.

De vakman vind je in de details

Bij Rolan Keukens hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van hoogwaardige keukens.

Hoge kastenwand

Met zo’n hoge kastenwand wordt elke vierkante centimeter van de ruimte benut. Zo ontstaat er al snel een lijnenspel en wordt de keuken een fraaie blikvanger. Dat lijnenspel versterk je met een fraaie tegelwand. Ook handig: keukenapparatuur, zoals de oven en de vaatwasser, krijgt er een plek op hoogte. Met een prachtige eiken houten moderne keuken zijn alle opstellingen mogelijk.

Kleuren

Ook is vrijwel elke kleurcombinatie mogelijk. Een moderne massief eiken houten keuken vraagt om een basis van zwart, wit, grijs, antraciet en bruin. Vervolgens wordt wel om een beetje lef gevraagd, met koele kleuren voeg je meer spanning toe. Zo kunnen wij bij uw moderne keuken stollen maken die op elke gewenste kleur te maken zijn zodat het geheel helemaal in uw moderne interieur past. Zowel met meubels als de hele ruimte. Want naast opvallende accessoires mag je ook gerust een muur van indrukwekkende kleur voorzien.

Gladde fronten

Onze moderne massief eiken houten keukens kenmerken zich door gladde massief houten fronten die in elke kleurtint behandeld kan worden, met een strakke handgreep of greeploze deuren en lades. De functionaliteit gaat niet ten koste van een greep loze keuken. De deuren en laden zijn door ingebouwde techniek makkelijk in gebruik.

Een eikenhouten meubel van Rolan Keukens.

Zo zijn er veel keuzes bij Rolan Keukens. Bent u op zoek naar de ideale opstelling voor uw moderne eiken houten keuken? Onze eiken houten keukens worden gemaakt in onze eigen werkplaats. U kunt uw keuken helemaal naar uw wens aanpassen. Precies naar uw stijl. Uiteraard helpen wij u daar graag bij. Informatie opvragen doet u eenvoudig via ons contactformulier.