Eikenhouten keukens

Een eikenhouten keuken in uw woning die warmte en functionaliteit uitstraalt. Daar kunnen wij bij Rolan Meubels voor zorgen!

Waarom een eiken houten keuken van rolan keukens?

Een eiken houten keuken zorgt voor een gezellig, sfeervol en warm interieur. Keukens in deze stijl kunnen strak worden ingericht maar nog een warme uitstraling hebben.

Rolan Keukens kan uw keuken volledig naar wens op maat maken. Een eiken houten keuken in uw woning zorgt voor een unieke eyecatcher die je niet zo snel ergens anders tegen gaat komen. 

De vakman vind je in de details

Eiken houten keukens zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en stijlen. Er een aantal items die niet mogen ontbreken in uw keuken afhankelijk van uw stijl.

Eikenhouten keuken

Een van de populairste keukens zijn eikenhouten keukens. Dat is niet zomaar. eikenhout staat bekend om een natuurlijke uitstraling en is daarnaast erg stevig en robuust. Een houten keuken gaat daarom ook een stuk langer mee omdat er minder snel deukjes en krasjes in de kasten komen. U kunt een eikenhouten keuken combineren met diverse elementen zodat hij volledig past bij uw interieur.

Eiken houten keuken matchen met uw interieur

Een eiken houten keuken kunt u gemakkelijk combineren met materialen als natuursteen, beton, composiet of metaal. Zo kunt u middels een keuken al snel zorgen voor een warme knusse en strakke sfeer in uw woning. Iedere keuken is uniek. Wij maken een ontwerp volledig op maat op basis van uw wensen en ideeën

Oud eiken keukens

Kiest u voor een oud eiken keuken? Dan bepaald u zelf de mate waarin het terug komt in de keuken. Kiest u ervoor om de hele keuken uit te voeren in eikenhout of gaat u voor een subtielere variant door alleen de fronten in eiken hout uit te voeren. Hoe dan ook is eiken hout breed toepasbaar en kunnen er veel keuzes gemaakt worden op het vlak van materiaal en kleur.

Huiselijk gevoel eiken houten keukens

U kunt op veel manieren een huiselijk gevoel creëren met een eiken houten keuken. Kiest u voor een donkere of lichte tint van de houtsoort, gaat u voor een massief gasfornuis of een strakke kookplaat. Wenst u kasten tot aan het plafond of heeft u liever open planken waar servies op gepresenteerd kan worden? Samen gaan we voor een authentieke droomkeuken.

Een eikenhouten keuken bij Rolan Keukens

Heeft u specifieke wensen qua kleuren of afmetingen? Doe dan gerust inspiratie op door een kijkje te nemen op onze website. Uw keuken kunnen we helemaal naar wens aanpassen en daar helpen we u graag bij! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier.